Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Freshheads neemt Red Dot Award prijs in ontvangst voor onze website

Fressheads maakte een website die precies aansluit bij onze ambitie van het jongste stadsmuseum van Nederland. Het online bureau heeft maar liefst twee Red Dot Desgin Awards gewonnen in de categorie Brands & Communication Design. In die laatste met onze website. Wat een fantastische prestatie, proficiat!

Over de Red Dot Award
De Red Dot Award behoort tot de grootste designcompetities ter wereld. Dit jaar waren er maar liefst 8.697 inzendingen voor deze categorie. Uiteindelijk maakte een jury van 25 professionals een selectie van 696 projecten die aan hoge kwaliteitsstandaarden voldeed. De website die Stedelijk Museum Breda en Freshheads samen maakten, behoort tot deze unieke selectie. Dit is een mooie bevestiging van de kwaliteit, creativiteit en impact die gezamenlijk is nagestreefd.