Vandaag open vanaf 11:00

Museum druk bezocht tijdens Cultuurnacht

Afgelopen zaterdag bezochten 2000 mensen het museum tijdens Cultuurnacht Breda. Cabaretier Karin Bruers gaf als ‘museumgids’ rondleidingen in de vernieuwde tentoonstelling De Collectie. Tijdens haar tour ging ze met bezoekers van alle leeftijden op zoek naar de vrolijke kant van kunst en geschiedenis.

The next generation Tielman Brothers
brachten in café Lanzas de indorock tot leven als afsluiting van het succesvolle festival Indische Winter. In NEXT gaven leerlingen van het Breda College en het Brederocollege uitleg bij hun werk in de expositie Ik &. Ook de tentoonstellingen Quarantaine en Artificial Impressions trokken veel belangstelling.

Rondleidingen op dinsdagavond 5 februari van 19.00 - 21.00 uur
Heb je de Cultuurnacht Breda gemist? Meld je dan aan voor een exclusieve rondleiding door De Collectie tijdens de eerste avondopenstelling op 5 februari. Curator Monique Rakhorst neemt je mee langs hoogtepunten uit 450 jaar kunst en geschiedenis van Breda. De rondleiding is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden. Klik hier voor meer informatie.