Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Museum sluit tot 20 mei

Update coronavirus

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Hierin hanteren we de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarom is het museum gesloten tot in ieder geval 20 mei.

Alle geplande (groeps)activiteiten in deze periode zijn geannuleerd. Ook de StadsGalerij Breda, waar momenteel een museale presentatie te zien is, is gesloten.

Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn, maar vragen begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Wij verzetten reserveringen graag naar een ander moment. Neem hiervoor contact op met de afdeling publieksservice, dit kan telefonisch via 076 52 99 900.

Mocht er iets wijzigen aan de situatie zullen we dat laten weten via deze website. Bekijk ook de website van het RIVM voor de meest actuele informatie.