Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

'Raketstart' meets Live Art Festival Breda

In het kader van de tentoonstelling Raketstart – Nieuwe beeldende kunst uit Breda presenteert Stedelijk Museum Breda onder de noemer Raketstart Extended tijdens het festival op zondag 1 september een tweedelig middagprogramma rondom performance in de beeldende kunst. In Deel I zien we twee generaties kunstenaars live aan het werk: Maurice Nuiten (1990) en Martin Peulen (1955). De performance van Nuiten is in samenwerking met Imke Zeinstra (1992) gemaakt. Deel II van het programma bestaat uit een screening van een aantal performancesregistraties uit de jaren zeventig, die o.a. onderdeel uitmaken van de museumcollectie. Vervolgens gaat Marjolein Van de Ven (conservator moderne en hedendaagse kunst Stedelijk Museum Breda) in gesprek met Maurice Nuiten en Martin Peulen.

zo 1 sep | 13.00 & 14.00 uur | Electron Kopse Kant. Koop je kaarten via www.labreda.nl. Bekijk hier het complete Raketstart Extended aanbod.