Nu geopend tot 17:00

The Garden of Spirited Minds (0-12 maanden) | BRIK Festival

5 t/m 8 juni 2019

5 juni start de vijfde editie van BRIK Festival (voorheen Stiltefestival). Dit jaar is Stedelijk Museum Breda één van de festivallocaties. In het museum is The Garden of Spirited Minds te zien, een kunstwerk voor baby’s (0-12 maanden).

Er is geen nieuwsgieriger mens dan een baby, die moet immers alles nog leren. In de armen of aan de hand van zijn ouder(s) ontdekt hij of zij de wereld om zich heen. En in de tussentijd beziet zijn vader of moeder de wereld ook weer met een frisse blik. Los van traditie, van ingebakken ideeën, door de ogen van zijn of haar kind.

Dalija Acin Thelander vindt dat ook het allerkleinste kind de allermooiste ervaring verdient. Daarom ontwikkelde ze een indrukwekkend kunstwerk speciaal voor baby’s, vanaf hun geboorte tot een jaar jong. The Garden of Spirited Minds is een landschap van vormen, geluiden en kleuren waarin dansers zich bewegen. Net als de baby’s en hun verzorger(s), want die hoeven ook niet stil te blijven zitten – of juist wel, als ze dat liever willen. Ze mogen hun eigen perspectief op de dingen kiezen, samen met de andere mensen die er zijn. En nog mooier: ze mogen kort blijven, maar als het bevalt ook lekker lang genieten van de tuin die de zintuigen prikkelt.

The Garden Of Spirited Minds

Concept, choreografie, licht en ontwerp: Dalija Acin Thelander. In samenwerking met en uitgevoerd door Noah Hellwig en Dalija Acin Thelander. Muziek: Thomas Jeker.

Tijden

woensdag 5 juni — 13.00 - 17.00 uur
donderdag 6 juni — 11.00 - 13.00 uur en 14.00 - 17.00 uur
vrijdag 7 juni  —  11.00 - 14.00 uur
zaterdag 8 juni — 11.00 - 13.00 uur en 14.00 - 17.00 uur

Toegang: € 5,00 (incl. servicekosten). De entree voor baby's is gratis.

Meer info en tickets via: www.stiltefestival.com.

Foto: Fernando Molin