Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Tijdelijke sluiting

Tijdelijke sluiting van 5 t/m 18 november

Vanwege de tijdelijke verzwaring van de coronamaatregelen is Stedelijk Museum Breda van donderdag 5 t/m woensdag 18 november gesloten.

Algemeen directeur Dingeman Kuilman: “We ondersteunen alle maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Als het nodig is om reisbewegingen en contacten te beperken, dan is het logisch dat ook de musea daaraan een bijdrage leveren. Binnen ons museum is de veiligheid overigens zeer goed gewaarborgd. Niet alleen door de drukte te beperken en hygiënemaatregelen, maar ook door de hoogwaardige klimaatinstallatie.”

Had je al een kaartje gekocht voor een bezoek in de aankomende twee weken? Dan betalen we je het bedrag terug. Je ontvangt daarover spoedig een email. We hopen van harte je na 18 november weer in het museum te mogen ontvangen. Natuurlijk blijven we online aanwezig, dus houd onze website en social media in de gaten.