Gesloten, weer open op dinsdag vanaf 11:00

Update coronavirus

Update dinsdag 10 maart 19.00

Stedelijk Museum Breda is gewoon geopend, maar we letten wel extra op de veiligheid van bezoekers en medewerkers. Tot nader bericht gaan alle activiteiten en evenementen gewoon door.

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop en we hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. We volgen hierin de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zij geven aan dat er op dit moment geen reden is om publieke ruimtes of evenementen te vermijden of af te gelasten. Het museum is tot nader order gewoon geopend.

Alle medewerkers zijn gewezen op de noodzakelijkheid van optimale hygiëne. Verkouden medewerkers mogen niet naar het museum komen en er wordt extra schoongemaakt op plaatsen die veel worden gebruikt/aangeraakt.

De website van het RIVM biedt de meest actuele informatie.