Gesloten, morgen weer open vanaf 10:00

Bezoekersinformatie

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de ombouwperiode van 12 februari t/m 2 maart zijn de tentoonstellingen Van kasteel tot station en CollectieLab te bezichtigen. Tijdens deze periode geldt een gereduceerd tarief voor volwassenen en kinderen van 13 t/m 17 jaar, van respectievelijk € 6,00 en € 3,00. Voor scholieren en studenten is de entreeprijs € 5,00 (gereduceerd tarief). Overige tarieven en kortingspassen blijven gehandhaafd.

E-tickets tijdens ombouwperiode
Tijdens de ombouwperiode is het niet wenselijk E-tickets aan te schaffen. De E-ticketprijzen zijn namelijk niet aan te passen. U betaalt dan het volle tarief. 


Het museum is gesloten op:
Maandagen
Nieuwjaarsdag
Carnavalszondag
Eerste Paasdag
Koningsdag
Eerste Pinksterdag
Eerste Kerstdag

Het museum is open op deze feestdagen:
Tweede Paasdag
Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag
Tweede Kerstdag
Oudejaarsdag

Tarieven

€ 12,00: volwassene
€   6,00: kinderen 13 t/m 17 jaar
€   5,00: CJP / CKV pashouders / Studentenkaart
€   5,00: scholieren en studenten in groepsverband

Gratis toegang tot het museum
Kinderen t/m 12 jaar
Museumkaarthouders
Bankgiro Loterij VIP-kaarthouders
BredaPas
Pas Vrienden Stedelijk Museum Breda
ICOM
Vereniging Rembrandt
Begeleiders van mensen met een handicap
Docenten die een schoolgroep begeleiden

Route

Te voet vanaf het station Breda (5 à 10 minuten). Volg de bewegwijzering naar de centrumzijde van het station. Voor je zie je het Valkenberg stadspark. Loop het park helemaal door, houd links aan richting Vlaszak. Je nadert nu een kruispunt. Steek dit over richting de Boschstraat. Aan je rechterzijde vind je het museum. 

Bus

Met het openbaar vervoer kun je gebruik maken van stadsbussen 2, 4, 5, 6, 7, 11, 115, 119, 132, 311, 316 richting centrum. Uitstappen bij halte Vlaszak, dit is de eerste stop vanaf het station. Voor informatie over vervoersbewijzen en het plannen van je reis verwijzen wij je naar: https://www.bravo.info/

Parkeren

Parkeren kan op parkeerplaats Beyerd Vlaszak, (mobiel) betaald parkeren: ma t/m za 07.00 - 24.00 uur, koopzondag 13.00 - 18.00 uur of in parkeergarage Het Turfschip, (mobiel) betaald parkeren: 7 dagen per week, 24 uur per dag. 

Je fiets parkeren kan kosteloos in de bewaakte fietsenstallingen de Oude Vest en Het Turfschip of onbewaakt tegenover het museum.