Gesloten, weer open op dinsdag vanaf 10:00
Wij, de kunstenaars van Breda! (deel I)

t/m

Met Wij, de kunstenaars van Breda! (deel I) presenteert Stedelijk Museum Breda acht beeldend kunstenaars uit Breda en omgeving in NEXT, de nieuwe naam van de projectruimte van het museum.

In nauwe samenwerking met initiator en curator Jordy Koevoets wil Stedelijk Museum Breda de artistieke krachten van Bredase kunstenaars bundelen. Door een platform te bieden en samen een vuist te maken wil het museum de beeldende kunst in Breda beter zichtbaar maken en versterken. Deel I van Wij, de kunstenaars van Breda! is de eerste van een reeks exposities.

De deelnemende kunstenaars zijn: Gert-Jan van den Bemd, Iris Bouwmeester, Mandy den Elzen, Romee van Oers, Lise Sore, Ruth de Vos, Josua Wechsler en Margot Zweers.

Lees hier het openingsmanifest van Jordy Koevoets.

NEXT is de projectruimte van Stedelijk Museum Breda. In NEXT organiseert het museum projecten en activiteiten in het kader van het participatieprogramma I.S.M. Breda. Daarnaast zijn er exposities, workshops, lezingen en educatieve programma’s voor scholen, groepen en bezoekers. NEXT is vrij toegankelijk en heeft dezelfde openingstijden als het museum.

Duur expositie
3 maart t/m 2 april 2018
Gesloten
op zondag 1 april ( Eerste Paasdag )