Vandaag open vanaf 11:00

Partners en sponsors

 Samen werken aan kunst en cultuur 


Stedelijk Museum Breda kan zijn ambities alleen realiseren met de steun van subsidiënten, fondsen en bedrijven. Sponsoring en andere vormen van partnership zijn voor ons essentieel om goede en aantrekkelijke tentoonstellingen te maken en de collectie te behouden en gericht te versterken. Daarnaast kunnen we daarmee bijzondere activiteiten organiseren voor scholieren en studenten, en voor stadsgenoten die bijna nooit in een museum komen.

Activiteiten
Bedrijven en andere organisaties steunen ons ook door in het museum een activiteit organiseren, of hun relaties te verrassen met een exclusieve rondleiding of lezing. Ook werken we graag samen op het gebied van communicatie, zodat onze tentoonstellingen en activiteiten een breed publiek bereiken.

Meer informatie of een afspraak?
We bespreken graag je wensen en ideeën wanneer je je voor korte of langere tijd wilt verbinden aan het museum. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met zakelijk directeur Marilyn Jongenelen via e-mail: marilyn@stedelijkmuseumbreda.nl of telefonisch: 076 529 99 00.


Foto: Bas Czerwinski