Gesloten, morgen weer open vanaf 11:00

Voor groepen

Nassauwandeling (voor gezinnen)

Doe mee aan een speurtocht door het museum. Daarna ga je zelf nog wandelen door het centrum van Breda! 

Filips Willem, de oudste zoon van Willem van Oranje, is door Filips II ontvoerd en hij houdt hem gegijzeld aan het Spaanse hof. Stiekem neemt hij contact op met zijn vader en laat geheime codes achter.

Bij de receptie kun je een speurtocht meenemen met vragen en opdrachten bij verschillende objecten in het museum en de stad. Door de vragen te beantwoorden, verzamel je de aanwijzingen die Willem heeft verspreid. Heb je ze allemaal? Dan kun je de code kraken en vind je de geheime locatie van Filips Willem.

Groepsbezoeken

Op dit moment ontvangen wij geen groepen in het museum. Mocht je alvast verder vooruit willen kijken, dan kun je met een van de collega's praten over onze ruime keuze aan arrangementen, rondleidingen en stadswandelingen. Meer informatie en contact via: 076 529 9310 of via ans@stedelijkmuseumbreda.nl.

Verhuur

Stedelijk Museum Breda is gevestigd in een rijksmonument dat in 2008 werd uitgebreid tot een modern en duurzaam museumgebouw. Het bevindt zich vlak bij het historische stadshart en op loopafstand van het nieuwe trein- en busstation. In de directe omgeving is ruime gelegenheid om te parkeren.

We beschikken over een auditorium dat door bedrijven en organisaties gehuurd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een lezing, een seminar, een presentatie, een relatiebijeenkomst of een receptie. Het is voor uw gasten mogelijk om de tentoonstellingen te bezoeken of aan een rondleiding deel te nemen. Een evenement in Stedelijk Museum Breda staat garant voor hartelijkheid, zorgvuldigheid en inspiratie. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw ontvangst of evenement.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via 076 529 9310 of via ans@stedelijkmuseumbreda.nl.

Rondleidingen

Benieuwd naar de verhalen achter onze prachtige collectie en onze tentoonstellingen? Boek een rondleiding en laat je begeleiden door een van onze rondleiders. Een museumdocent begeleidt de groep door het museum. Hij of zij vertelt over het museum, de tentoonstelling, de historische voorwerpen, de kunstwerken en de achtergrondverhalen. Een rondleiding duurt 45 minuten. Het basistarief van een rondleiding is € 75,-.

Neem voor meer informatie en boekingen contact op met onze medewerker reserveringen en ontvangsten via 076 529 9310 of via ans@stedelijkmuseumbreda.nl.